Унизителна загуба на Арената с 0 на 15 преживя Канатица от

...
Унизителна загуба на Арената с 0 на 15 преживя Канатица от
Коментари Харесай

Иван излетя от Фермата след унизителен разгром на Арената

Унизителна загуба на Арената с 0 на 15 претърпя " Канатица "  от " Елбетица "  във " Фермата ", а един от мощните играчите в разгромения червен тим напусна вечно риалитито.

Срещу професорския наследник Иван гласоподаваха четирима от съотборниците му с претекста, че в отбора са останали доста малко дами и е време да си тръгне мъж. Още толкоз червени играчи обаче дадоха углавен избор против учителката Теодора с обяснението, че е прекомерно неуверена и хленчеща.

След изравняването на гласовете " Елбетица "  получи правото да „ пусне гилотината “ и да реши кой от конкурентния тим да си тръгне - професорският наследник или учителката. Само след минута размисъл, зелените единомислещо показаха Иван.

Решението им разплака участника, който не криеше възприятията си от първия ден в предаването. " Аз съм прочувствена персона, смущавам се елементарно. Във " Фермата "  станахме едно семейство, тъй като прекарваме дружно по 24 часа в денонощието, колкото не извозвам с жена ми и децата ми ", сподели Иван. Преди да си тръгне от " Фермата "  той се похвали и с най-голямата си победа - да търпи в обкръжението си земеделеца Кенан, който се популяризира с грубото си държание и примитивно възприятие за комизъм.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР